Thursday, February 27, 2014

Kita sahabat, usahlah dipendam, :)

ASSALAMUALAIKUM...


Sahabat, 
andai ada yang melukakanmu,
usah dipendam,
kerana aku sedia mendengar,
aku rela menerima kata-kata kesat,
ia tidaklah sepedih sekarang.

LUAHKAN....

Maaf....


ASSALAMUALAIKUM...



5 comments:

Anonymous said...

Hurm, ko x pernah terfikir utk berdepan ka? Org cakap time will heal everything. Tp suda usaha ka? Bila jd perang dingin, kena ada at least someone mulakan conversation. Jalankan dgn tenang n niat untuk selesaikan prob, bukan untuk menang atau utk prove ur point.

Mulakan conversation x bermaksud ko loser kaa apa kaa, tp bermaksud apa yg kamu ada tu berharga bg ko. Kalau ko rasa org tu pnting dalam hidup ko, then he/she (tau ja, tp boleh ja guna dlm suma situasi) worth the shot.

Jangan tunggu lama sgt untuk berbincang. Lelaki n lelaki senang sikit kot berbincang, dua2 boleh rasional. Make sure kawal emosi aa. InshaaAllah. Good luck :)

zudien said...

I tried... tapi kalau dah di buk...buk... macam mana?

zudien said...

I tried... tapi kalau dah di buk...buk... macam mana?

farahida ibrahim said...

sabar je din..ambil masa sikit kot..sat gi ok la tu.. :D

farahida ibrahim said...

sabar je din..ambil masa sikit kot..sat gi ok la tu.. :D