Monday, November 18, 2013

Koleksi Instagram

ASSALAMUALAIKUM...

Instagram. Hampa tau ka benda apa? Ala, yang tu tu... yang mana ni? Aiseh, tipu la kalau taktau. Hari-hari dok upload gambaq hampa kan??

Semalam genap 300 keping gambaq berjaya diupload. Hehe.. meh la tengok koleksi. Upload sebahagian ja kat sini.

Psssstttt... awas, dulu banyak gambaq sendiri... kih3

2012

SBE 1

Pertama kali pakai sandal. Tak best.

Di Hospital, menemani ibu saudara pada saat-saat menghembuskan nafas terakhir...T_T
syukur sangat maktab sebelah hospital

Ok... ==' Kena spend McD kalau pakai menatang tu. Kali terakhir kot makan McD. Sampai hari ni dah boikotttt

Jusco

MidValley, lepas kenduri Encik Razi

Projek kitar semula kertas. Tablet cover gitu, 100% bahan kitar semula

Ais kacang terakhir bersama abang angkat...

Dulu memang asyik seludup masuk kucing dalam bilik asrama... kih3

Engaged ni bukan bertunang. Maksudnya ada orang tengah lepas hajat kat dalam tu..

Aktiviti petang-petang

Float. Tahun ni dah tinggal air gas. Tak sihat tau

Memasak bila tiada siapa di rumah... makan la walau tak sedap pun... :)

2013

Beli dengan titik peluh mengajaq tuisyen. Memang sayang jam ni. Taukey kedai tu kata ni model lama. Barang tak berapa nak antik pun, harap harga ja macam barang antik..

Ada orang tu nak try makan ais krim mahal kan~ Rasa sama dengan ais krim biasa, tapi kepuasan berganda. 

Hari-hari bukak puasa di bilik. Nasik melebihi keupayaan muatan, K. Aiseh, dah termasuk bab ekosistem ni. 

Bukak puasa di rumah, macam ni la. Hidang semua makanan di bawah.

Lunch dengan Shazwan dan Lim. Hehe.. pakat2 menyesal makan Nandos... =='
Indah khabar dari rasa

SBE 4, di Johor. Oh, my rumet ni. 

Roti canai terbaik di Negeri 9. 

Macam imam muda dah kan??? :P
Hadiah besday seorang sahabat... 

Lawatan ke FRIM. Banyak input menarik. Kalau nak tau, saya ni seorang naturalis. Sebab tu suka tempat-tempat macam ni. 

Doraipin, kerja time bosan kat kelas. 

Hihi... suka coolblog sebab ada heliza. Suka heliza sebab ada coolblog. Sori heliza, ada orang dah ambil hati I tau~ tapi I still beli coolblog (sekarang dah takdak gambaq dia... T_T )

Rambutan beku!!! Sedap!!! mesti cuba..

No comments: