Wednesday, January 16, 2013

Semester baru semuanya baru

ASSALAMUALAIKUM...

Sebulan, hampir sebulan blog ni dibiarkan begitu saja. Teruk betul tuan blog nih. Pengabaian itu satu penderaan. =='

Wah, tahun ni semuanya baru. Tempat baru, bilik baru, rumet baru, basikal pun baru ooo... Overall, semuanya baru la. Tempat baru ni semuanya baru la kan, dah nama pun tempat baru. Kecuali kelasmate. Semua sama macam dulu cuma sem ni kami dah mula pecah sepenuhnya dengan Sains 2 
T______T

Sem ni jugak, tiada KLCC, tiada KFC dan tiada LCD dalam kelas. Memang susah la nak membentang. Eh, lupa nak kongsi azam tahun ni. Nak skor gred yang lebih baik memandangkan result kedua-dua sem lepas sangat hampeh. Syukur masih lulus. Tapi sem ni tiada sudah abang Epiey nak bimbing dalam pelajaran. Takpa, sem ni rasanya tak susah sangat.


Tahun ni juga kena lebih berjimat. Elaun kan kena potong hampir 20%. Dengan bawak kereta lagi... belanja 2X~ Cinta datang dan pergi, begitu juga dengan duit.. habis, nanti duit masuk balik. Makan kat sini memang terbaik (Murah dan sedap). Tapi kalau makan di kafe, elakkan dari membayar kat sorang makcik ni. Memang makanan tiba-tiba jadi mahal. 

Banyak program untuk tahun ni. Cuma menunggu elaun untuk buat semua tu. Nanti tunggu entry lepas ni baru saya kongsikan.


ASSALAMUALAIKUM....

2 comments:

Azwan Lai Azahary said...

Hahaha... baru ko tau cemana kitroang idup kat sini, dapat je survive. mula-mula, biasa ar tu bro, nanti-nanti tu biasa la...

zudien said...

at least seremban tak banyak sawit macam ni.. hehe... anjing pun manyak ooo