Saturday, November 17, 2012

Rindu


ASSALAMUALAIKUM...

Dah hampir dua minggu, IPTEK menjadi kenangan. Apa yang dirindukan bukanlah blok-blok bangunan, ataupun makanan-makanan yang pernah dimakan di sana. Tapi apa yang saya rindukan ialah 'hidup' di sana. Banyak kenangan yang saya tinggalkan, ada suka...ada duka... ada cuka...ada cuak....hehe...
Banyak gambar yang sudahpun hilang gambar-gambar tu la yang menjadi bukti kami pernah menjadi student di situ, dan juga pengalaman menjadi warga KL~ 


Sebenaqnya, yang paling dirindukan ialah  kawan-kawan saya. Saya tak pernah anggap dorang kawan. Tapi saya anggap sebagai saudara. Ya la, makan skali, mandi sekali tapi asing-asing, tidoq skali, solat pun skali. 

Semester 3. Waktu besday Syerah~ Nampok tu kat belakangggg??? Cer teka sapa?? Hehe...Macam biasa, Ooi mesti pakai kasut sukan dia... Sangat kemas

Semester 3. Sambutan Raya. Errrrr... macam teringat something... Waktu ni kali terakhir saya pakai baju pink tu. 

Semester 1- Semester ni memang tak nampak dah la macam ni... pakat-pakat kena asing kelas... T_T
Seriusly, 100% benci kena pisah kelas...
Semester 3- Pakat-pakat menunggu bas... sebelum sunburn demi negara
Excited wei... lama tak naik buaian...hehe
Ni entah napa tiba-tiba gatai nak pakai spek taktau... tapi nampak la tua sikit..ada la tua dalam 3 bulan... Haih, tak matang sungguh... =='
Open house, rumah ibu Haslinah...hehe... Puan Haslinah sebenaqnya, dah macam mak sendiri pulak. Belanja kami makan macam-macam
Berat badan tahun lepas, tinggi tu kelentong ja... pakai lazer kan... patutnya 164-165 ja. Berat tu Alhamdulillah, tahun ni nampak la peningkatan... :)

Semester 3 - Waktu ni masing-masing mempamerkan hasil projek KKBI... Yah...rindu sangat...rindu baju tu. Entah sapa yang rembat... Masa ni pakat-pakat tak matang lagi...hihi

 Oopppsss, semua gambaq tahun lepas ja nih?? Hehe... yang tahun ni punya, saya update kemudian ye...


ASSALAMUALAIKUM...




4 comments:

*najaah* said...

errr. ehehehe. sambutan raya. hehehehe

zudien said...

;)
Lots of memories...

*najaah* said...

yeah. me too. thanks for the memories. heheh :p

Sven Medyona said...

Rindu~hahaha.