Wednesday, October 24, 2012

Cuti

ASSALAMUALAIKUM..

Sudah menjadi kebiasaan dan kewajipan tiap-tiap kali nak cuti, saya akan buat perancangan. Ya la, tujuan merancang ni, sebab taknak masa dibazirkan. Macam sebelum mengajar, mesti ada RPH. Bak kata Puan Haslinah, kita ni profesional. Mesti ada perancangan. Hihi...

Setakat ni, cuma ada beberapa pengisian.

  1. Cari kojo. Ya la, xdak duit nak bayaq bil broadband untuk bulan-bulan yang akan mendatang. Nak isi minyak, nak tukaq radio kalau boleh. Boleh la play format mp3.
  2. Nak pi kursus kahwin. Eh, muda lagi? Mana ada, tahun depan 21 sudah. Patutnya dah boleh timang anak nih. Hehe..Calon? Uih, tak payah pikiaq ke situ lagi. Jom cari apa yang patut dulu. Calon boleh tunggu kemudian. Kan?? Cadang nak berkursus di Hasani, sungai Petani. RM80 je~
  3. Nak baca tu, nak baca ni. Hehe... Nak banyakkan membaca cuti ni. Almaklumla, lama tak membaca, patutla otak lembap semacam. 
  4. Nak makan banyak. Ni tiap-tiap tahun kot rancang nak buat. Nak tambah berat la katakan~ Tak pernah berjaya. Belum sampai masanya lagi kot~
  5. Nak tangkap gambar banyak-banyak, then edit. Dah dekat 3 bulan tinggalkan dunia fotografi. Sob3... T_T
Banyak lagi sebenaqnya nak buat nih. Cuma belum rancang lagi. Jadi, apa-apa pun, pikir exam dulu yer~


ASSALAMUALAIKUM...

No comments: