Friday, September 07, 2012

20 000!!!

ASSALAMUALAIKUM...

Alhamdulillah, at last dah ada 20 000 pelawat. Blog ni pun dah hampir dua tahun diwujudkan. Pada mulanya untuk suka-suka. Kemudian dah jadi minat. Pastu jadi hobi. Dan sekarang jadi sebahagian hidup saya sendiri. Oh, tak sampai hati nak delete~

Ok la, sempena merayakan hari yang gilang-gemilang nih, saya akan bagi tau satu rahsia. Hanya untuk pembaca tegar blog nih. Jiwang Fans... ewww... :P

Ok, jadi apa rahsianya??? Haha..ni rahsia awet muda. Diamalkan sentiasa. Siapa yang nampak muda pun sentiasa mengamalkan tips ini. Caranya...

"Jangan tinggal Al-Quran."

InsyaAllah, mungkin muka tu nampak tua sikit, tapi kesihatan tip top ohhh...juga dapat mengelakkan terkena nyanyuk..


*Pssstt...saya bukan awet muda. Tapi tidak matang. Hahaha..


ASSALAMUALAIKUM...

No comments: