Thursday, August 30, 2012

PBS Hari kedua

ASSALAMUALAIKUM..

Hari ni, seperti yang dirancangkan, saya akan melaksanakan tugasan pedagogi..iaitu me'nimbulkan' inkuiri murid dalam topik tenggelam 'timbul'. Pagi tu bagi Ustazah Wan dulu, kelas tu bijak, tetapi mulut rajin pot pet. Saya boleh bantu merakam ja la. Yang lain memang Kak wan yang handle. Biar dia peroleh pengalaman tu sendiri. 

98% Murid panggil Ustazah. Semua budak irshad yang pi PBS sini dipanggil Ustaz/ustazah. Hebat kan?


Overall, kak Wan berjaya aplikasikan inkuiri, cuma kelas ni memang susah nak handle.

Next, my turn.

Kelas palinggggg ujunggggggggggggggg....terbaikla, bising mengalahkan pasar malam..budak-budak dia suka lawan cakap cikgu. Nice la. Kalau pedagogi tak dapat A salah hampa la noh.. :P
Hehe... mestilah cikgu yang salah, tak pandai kawal hampa.

Awal-awal ja nampak berdisiplin. Sampai ja tingkat atas, menjerit sakan. Adehhh...=='
Dekat makmal tu, ada meja besi. Patutla cikgu dorang taknak guna dah makmal. Depa suka tendang-tendang. Dah tu bila tanya takdak yang mau ngaku. Hari tu memang rasa nak penyepak sorang-sorang(boys je la, girls too cute~)

Yah, hari tu juga jumpa anak Lisa Surihani. Comel gila. Nak kena cari bini lawa-lawa la kalau gini. Ngeee.... ish3....


ASSALAMUALAIKUM...

No comments: