Tuesday, July 10, 2012

ASSALAMUALAIKUM...


8/7/2012 -12.00a.m.

Hantar mesej kat ayah. Sambil air mata membasahi pipi. Terkenang memori silam. Banyaknya dosa saya pada mereka. Tidak dilupakan ucapan terima kasih kepada ibu dan ayah sebab menjaga saya selama 20 tahun. Sob3...

Pagi tu, jam 10 lagi dah tercegat di stesen bas. Bersama Cik Hetty +Miss Tiqa = Hettika~ Menunggu pak cik teksi. Rasanya tunggu tak sampai 10 saat. Dah ada teksi yang volunteer nak bawak kami kononnya. =.='

Tiba ja di Times Square, kami meluru ke kaunter tiket. Yah, kami bercadang nak menonton encik lelabah~ in 3D. Mahal tapi berbaloi la. RM21 kot~ Ya la, skring besar gila!!! Lagi besar dari gelanggang tennis.

1st Destination~ Secret Recipe...
Nak perisa apa? Sori la, memang saya tak pandai bab-bab memilih ni. I eat almost everything~
Ingatka ambik 3 slices. 6 slices truih... tau la lemak tak berapa nak ada kan.. =.=' Makan sampai gemo
Makan di foodcourt. Lepas menjamah nasi ayam jamah pulak kek nih. Lepas la makan satu slice. Pekat cheesenya~
Memang feveret sebenaqnya... segan nak ngaku... hehe

OMG!!!! I'm 20... ;') Tenqiu nah cik hetty and cik tiqa~ 


Lalu ja kat sony centre, eheh, macam kenai?? KL memang kecik betoi. Haha... murah rezeki lagi. Alhamdulillah....
Coklat blog... perisa feveret saya la dari dulu. Ekeke... sempat la hilang dahaga sementara tunggu yakult sampai... (Sushi king).

Next, Spiderman... Panjang kot barisan. Tak sangka ramai tengok cerita nih. Nak beli popcorn pun kena beratur panjang. Masuk la kami tanpa benda nak kunyah. Terkejut beruk bila masuk. Besar gila skrin. 3D dia bukan main cantik. Tak macam dekat sunway carnivall. Jauh bezaaaaaa....


2nd round : VELO

Saya yang pertama tiba di pondok. Yang lain mungkin masih bermekap. Ada yang tengah solat maghrib kot.
Terkejut sangat saya kali ni. Ada kodi, ada mayu, ada so, dan ada John. Ramai juga yang menyertai kami. :')
Wah, ramai kan???  Bersyukur sangat... kena prank ngan Ewi. Urghhh....nasib baik abang ja, kalau tak baling satu kek tu trus kat dia...

Comel kan kek kami??? hehe... ada strawberi~

Ya Allah, terima kasih kerana mengurniakan sahabat-sahabat yang sangat penyayang nih...
Walaupun kami hanya ada masa beberapa tahun lagi untuk berjuang bersama, ku mohon padaMu agar peliharalah persahabatan kami nih. Jauhkanlah kami dari perpecahan. 

Last words... "Saya Sayang Sahabat Saya Selamanya <3"



3 comments:

Sven Medyona said...

5S ... haha. Terkenang pulak bab sedih tu. Haha. Masih budak berhingus lagi time tu ;)

zudien said...

sVEN- Gemo la... sekrang pun masih berhingus.... ekeke

Sven Medyona said...

Laa- masih berhingus. Dah 20 tahun, dah.

Lap hingus sendiri ;)