Tuesday, April 10, 2012

Selamat Tinggal..

ASSALAMUALAIKUM...


Selamat tinggal, goodbye, sayonara....

Kepada Assignment!!! Hehehe...tiada lagi esmen untuk semester nih. Bagi menyambut hari yang gilang-gemilang nih, saya dah tukar lagu~ Lagu dulu tu dah boring dah even banyak kenangan dengan lagu tuh. Lagu ni lagi bes, lagi sedih...haha..

Sekarang, boleh la fokus untuk exam kan?? Oppsss, belummmm...kena balik Penang dulu. Ambil buku-buku yang tertinggal. Kalau tak nak studi camna. Okaiyh, hari ni taknak diskus apa-apa. 
Cuma nak terima kasih pada kawan-kawan terutamanya yang sekumpulan masa buat tugasan. Hampa banyak buat kerja dari saya. Rasa macam menumpang la pulak... 

Sebagai penghargaan, saya hadiahkan nih... ^_____^
Senyuman manis..ekeke..

Ni dia hadiahnya~ Video khas yg saya rakam....my beloved Adam Iman~

ASSALAMUALAIKUM...

No comments: