Monday, April 09, 2012

Jalan-jalan spend voucher


ASSALAMUALAIKUM...

Hari :Sabtu
Tarikh :7 April 2012
Lokasi : Sekitar KL

Misi ke kedai buku.

Saya, Yassin, Ewi dan Fadhli ke kedai buku Popular di Petaling Street. Di  situ macam tak ramai orang. Jadi mungkin masih ada lebihan External Hardisk. Diketuai oleh Fadhli, kami bergerak awal-awal lagi. Sebab plan nak pi jalan-jalan. Sampai sana kira awal la jugak. 5 minit ja saya dah habiskan voucher~ Hehe...yang lain tu ada la satu jam jugak. Taktau nak beli apa. Rambang mata la katakan~ 


Balik tu pergi Low Yatt Plaza plak. Jalan la kami ke sana~

Singgah kat kedai nasi kandaq~ Ewi ngan Fadhli makan mewah..saya punya paling murah la...nasi ngan air milo jer..jimat duit la katakan~

Fadhli belek stapler~ Paling dahsyat la berbelanja

Mat Salleh ramai la masa tuh. Bukan bes pun nasik kandaq KL~

Yassin, tenang walaupun sebenarnya ada masalah~ Haha


Semester ni, baru kali pertama kami keluar bersama. Seyes bes~ paling bes sesat kat Sungai Wang. Tak jumpa exit. Ekeke..padahal selalu dah pi.


ASSALAMUALAIKUM...

4 comments:

Sven Medyona said...

Ahahahaha~ada masalah besar.

Lucky I have the bestest friends di alam semesta. Ndatau macamana mau ekspres rasa terharu saya dengan kamu semua. I owe you guys a lot.

Anyway, keluar elaun buku, kita pergi tengok wayang pulak, amacam?

zudien said...

Bha, kita buat hari tonton wayang besar-besaran. Ajak Azwan skali~

Sven Medyona said...

Wokey~di Midvalley?

zudien said...

Sven- No destination...ikut gerak hati kita ja nnt..ekeke