Thursday, February 02, 2012

What's wrong with me???

ASSALAMUALAIKUM...

Ish, dah masuk semester 4 dah nih. Tapi cara saya bentang rasa macam makin worst ja. Taktau kenapa. Makin gementar, makin gagap...cepat ja blank...Sebab tu bila ada presentation rasa macam nak tangguh ja...
Kelas makin besar...adakah disebabkan itu?? Makin ramai, makin nerves...takut terbuat silap hingga memalukan diri.

Help meeee!!!


ASSALAMUALAIKUM...

2 comments:

Sven Medyona said...

Relaks... same thing goes to me. Saya makin gabra, apalagi bila tengok yang lain improved.

Azwan Lai Azahary said...

Dalam sesi pembentangan, pembentangan bukan hanya perlukan ilmu semata-mata, tetapi gaya penyampaian yang berkesan. Camana yang berkesan tu, ikut mana-mana stail yang ko selesa, kira tu trademark ko masa bentang la. Macam aku, aku selitkan humor sikit... Just relax, maybe kita terlalu pikirkan pasal orang lain dah improve a lot or kita dah mula kurang kompiden dengan apa yang kita buat.