Friday, January 20, 2012

Yay... T.T

Assalamualaikum..


Alhamdulillah, dapat gak update entry lepas beberapa hari membiarkan blog ini berhabuk dek kerana ketandusan idea. Aih, ingatka dah tak pegang jawatan ketua kelas ni, agak free la. Tapi.....grrrrr....stress kot. Banyak pula kerja-kerja yang diberi. First memang dah jadi AJK Web maktab. Tapi yang ni ok la. Kerja ringan-ringan. Tak kalut sangat dan dibantu oleh Arif dan Pa'ah(Farah). Banyak kerja yang guna photoshop. Tu ja. Lepas tu tambah lak kerja. Ketua pameran budak sains nanti. Tapi bulan 3. Bulan Februari nanti komfem sibuk tahap gaban. Yeah!! I like busy life. T.T
Aih, kawad kaki pun aku nak kena jadi ketua ka??? Ingat tamau kawad dah. Sampai hitam dah tangan aku sebab 4 tahun berkawad. Tamau3. Reject....
Kelab As-Syakirin ketandusan lelaki. Patutla Abang Shamim ajak masuk lajnah dia. Syerah pun suruh masuk lajnah Multimedia. Kerja tak banyak sangat nanti. Nak join ka tak ah??? Dulu sem 1 punya bersemangat nak join. Nanti pikir balik...kesian kat Syerah plak...ekeke
Yeah, Pengerusi BIG siri 1. Apa ke halnya nama aku naik??? Adeh, takut tak terurus plak nanti. Nak kena urus satu kelas sains dan dua kelas tesl. Kat Pangkor~ Bes....Tak pernah pergi. Besnya jadi ketua nanti boleh arah-arah orang. Ekeke...standby la hampa nanti...

Taken by Nokia. Always the greatest camera. Hopefully.

Ok, mood balik kampung. Nanti saya update lagi na lepas balik. Komfem banyak benda nak cakap...ekeke....yeah, sebab dah plan nak buat banyak benda gila nih. Haha..ngidam nasik tomato sampai tiap-tiap hari mimpi ooo..


Assalamualaikum...

No comments: