Wednesday, January 04, 2012

Kahwin

ASSALAMUALAIKUM.....

Macam biasa, selalu cakap pasal ni kan? Tetiba tadi kakak suruh simpan duit untuk kahwin. Ayah pun turut tanya tadi dah ada calon ka? Hihi..ini menandakan saya dapat izin nak kahwin bila-bila masa saya nak...Alhamdulillah...kewangan ja belum mengizinkan...ekeke...

Saya memang dah plan nak kawin dulu baru beli keta. Harap Mak Cik tu tak kisah. Rumah tak payah. Dah ada rumah kosong di Bukit Mertajam. It's mine la sebab abang dah beli rumah. Yay~ ^.^
Jimat duitku..ekeke...simpan untuk anak-anak...(uwekkkk) K fine, menggelikan....nanti alami jugak benda tu, buat pa nak geli kan?

Ok, dah pilih tarikh akad nikah. 10 Disember 2016. Awai dak?? haha...kenduri buat lambat sikit la kot. Mau gak cari duit sat. Hihi...dah2...planning dah ada, la ni calon plak. Buat pa plan semua ni kalau calon pun xdak lagi kan??? ibarat nak memancing tapi tiada joran, dan ibarat tidur tanpa mimpi dan ibarat beli barang tanpa free gift =.='

Kepada my future wife, get ready k? Blajaq masak siap-siap tau. Suamimu ini gemar masakan Melayu. (Uweekkkkkkk). Sambai tumis petai, tomyam(thai) dan macam-macam lagi la. Tak pandai masak??? Aih, Mak Cik tu pandai masak, takkan anak dia tak pandai kot kan?? Hihihi...

Ya Allah, tetapkanlah hatiku pada dia Ya Allah....biarlah dia menjadi wanita terakhir yang berjaya menawan hatiku ini...


JIWANG :')

Cabaran nasi bujang setiap hari pun bermula...bleh menyimpan kot...insyaAllah...

ASSALAMUALAIKUM...


4 comments:

Anonymous said...

uweekk..

zudien said...

Aku tulih nama hang satgi kot...

Anonymous said...

boooo...

zudien said...

boooooooooooooooooooooooo lagi panjang kat hang....pi la ajak amin tgok dia...kim salam kat mak dia skali... :)