Tuesday, January 03, 2012

300th

ASSALAMUALAIKUM...

Wah, cam tak percaya ja. Ni dah masuk entri ke 300!!!!! 
Hihi...mari kita selebrate..Sapa nak belanja?? belanja jam baru pun jadi la. Tadi mau beli dah, yang satu pasang lagi tuh. Dapat satu untuk laki. Dan satu untuk gegurl...ngeeee....buat pa? Saya mau pakai dua-dua la. Satu tangan kiri, satu tangan kanan. Senang mau tengok jam kan?? =='

Akhirnya buat keputusan takmau beli jugak...padahal survey berkali-kali. Belum ada modal memandangkan kekasihku memerlukan medical check-up dengan segera. Terpaksa bawak pi kedai tadi. Mahal jugak la. Tukar macam-macam. Tapi takpa la, sayang punya pasal tak kisah pun. Tapi kadang-kadang terfikir gak mau curang. Nasib baik la geran tu ayah yang pegang. Huhu..

Kali ni pun nak kongsi satu lagu. Lagu ni kalau dengaq rasa cam nak menangis pun ada. Teringat kat member sebab dia suka nyanyi lagu nih. 

Visa

Dalam Gerimis 

Rindu... semakin berakar umbi
Yang kurasai
Saat kau pergi

Hujan... bagai mengundang nestapa
Titis airnya
Bersama deru tangisanmu...

Buat kali pertama
Ku melihat airmatanya
Sejakku kenali dia
Sepinya kurasa
Disaat berduka
Inikah noktahnya
Pertemuan kita

Andai
Begitu suratan takdir
Usah lagi kita mungkir
Bersyukur pada rahmatNya

Kasih
Berpegang pada hakikat
Waktu yang bakal menjawab
Siapa yang benar

Pasti... aku kan tetap menanti
Ku dibayangi
Seribu mimpi

Hujan... menghilang dengan langkahnya
Ku merindui
Dalam gerimis
Yang menghiris...

Ok, lagu dah share, sikalang ni gambar pula mau share. Credit to Amin sebab tolong snapkan gambar posing goli....nanti kita buat banyak-banyak lagi tau~ haha


Ha, sebab masa cuti ari tu layan Korea, My girlfriend is a gumiho, maka saya dah dapat satu teknik mengorat. Tatau la berkesan untuk laki ja ka atau pompuan skali. Nanti saya tunjuk ya. Sapa nak belajaq meh daftar cepat2..haha...(buwekkkk)


Assalamualaikum..




2 comments:

Yassin said...

Waah~Nuffnang! Nuffnang!!! Hahahahaa.

Teruskan menulis ya, saya hari-hari paling kurang dua, tiga kali tau baca blog kau. Seyesly.

Dan gambar header; nice but GOLIIII!!! Smart, tapi :)

zudien said...

Nuffnang??? sy nda letak iklan nuffnang pun...
Bha- bagus2...pembaca setia...haha...