Wednesday, December 28, 2011

Shopping

ASSALAMUALAIKUM...

Tadi tetiba kawan ajak pergi JUSCO. Mula-mula reply kata takmau pi. Mestilah, kalau tanya time dok buat taik mata komfem jawab 'tak nak'. Hihi...bila dah bangun tu baru la jawab nak.   

Kemudian kami pun bertolak la...lepas Zohor dengan menaiki kenderaan 4 roda( 2 bijik motorsikal). Sampai kat sana macam biasa saya akan 'forever alone' memandangkan salah sorang dari kami pergi menonton Sherlock Holmes. Then sampai la sorang lagi yang agak lewat sebab menyangka kami di belakang beliau masa dalam perjalanan tadi. Ekeke...

Dah tu, kami survey la baju yang nak dibeli. MasyaAllah, susah betul nak dapat yang betul2 muat... T.T
2 jam gak survey last2 beli jugak sehelai. Ekekeke....gembira dan sedih. Gembira sebab baju baru, sedih sebab habis semua simpanan...huhu


ASSALAMUALAIKUM...

No comments: