Wednesday, November 23, 2011

CUTI2


Assalamualaikum...

Alhamdulillah, semalam banyak juga pengisisan. Padahal banyak habiskan masa dalam kereta. Kena drive sekali lagi dari Tapah ke Penang. Ditemani kakak di sebelah, hilang mood nak nyanyi dalam kereta. Aduh, tapi takpa la, tiada lagu bes dalam radio. Banyak dok ulang pasal bola ja. Muak jadinya.

Tempat penginapan untuk guru. Luar macam buruk, dalam...perghhh....kena apply sebuah nnt..

Kemudian, masa memandu tu banyak la pemandu dari arah bertentangan bagi isyarat lampu tinggi kepada kami. Saya agak mesti ada kemalangan, atau speed trap la selalunya. Laju juga saya bawa, 130km/s, lebih 20km/2 dari had laju. Hahaha...lepaas tu memang betul ada pemeriksaan polis. Diorang dah pasang kamera beberapa kilometer dari tempat diorang buat pemeriksaan. Nasib baik kereta saya lepas.

Pulang ja di rumah, terus ambil kamera. Pusing kampung....gila bes angin bendang. Sejuk, nyaman, segar....

Bunyi kicauan burung memikat pelancong di sini....uik, ada ka?

Model kali ni sangat pemalu...langsung x boleh dekat


rumah burung hantu...jarang la nampak..



Malam tu ada aktiviti yang sangat bes...aktiviti menghilangkan suara...perghhh...xpa la...bukan selalu
InsyaAllah, hari ni akan ada lagi pengisian yang agak menarik....nanti-natikan ye!

Assalamualaikum..

No comments: