Thursday, September 22, 2011

Projek...

Assalamualaikum..

Sori la sebab lama tak update. Tiada masa dan tiada bahan. Semalam kami dah bentang tentang projek fizik. Memang lega perhabisan tahap gaban. Dua bulan lebih buat projek yang agak 'simple' tu. Hari selasa tu bertungkus-lumus nak memahamkan segala teori, tapi langsung tak paham. Tengah malam tu masa nak tidur baru  boleh faham, mungkin sebab otak saya memang paling cergas waktu malam...ketika dok sorang2 dalam bilik. Memang agak mengecewakan kerana motor yang kami hasilkan kurang stabil, menyebabkan markah kami mungkin kurang. Tapi projek 10 markah ja...hihi...

Projek kumpulan kodi...romantik gila katak2 tu...psss...18+ only..

Ardie, di mana ada kamera, di situ ada ardie..

Projek oleh kumpulan Syahirah...smalam dia pakai wangi~

Projek kumpulan kami, biar simple asalkan berfungsi...tu motto kami..



2 comments:

Azwan Azahari said...

Fuhhh... nasib bek group aku disuruh cari aplikasi magnet je. pastu buat persembahan ppt. Kalo cenggini, memang gila aku agaknya...

zudien said...

memang ko akan gila....gila kool bila berjaya buat..