Friday, September 23, 2011

Huhu~

Assalamualaikum...

Pagi tadi agak kelam kabut sikit disebabkan den kena hantaq 2 tugasan. Pi ja kelas tadi Puan Rahmah telefon. Suruh buat rencana. Semua tak buat pun. Main ja dalam kelas. Den ada gak la search rencana kat google. Buat jugak la tu. Lepaih tu, pi ambik nasik lemak yang tempah semalam kat Jabatan Math. Bukan men bau dia...menusuk ke hidung sampaikan Ewi yang pesan 1 terus pesan lagi satu. Hihi...rasa memang first class la. Tak caya? ni ada testimoni.

Sedap x terkata...siap makan pakai 2 sudu lagi tuh...

Lepas tu, den dikejutkan lagi dengan berita bahawa kami dapat lecturer baru...yang cerewet dam tegas. Den cuba bayangkan madam Jaswir. Hihi..
Den pi la cari kat Jabatan Bahasa. Xdak pun pensyarah baru. Lepaih tu masuk balik kelas. Tiba-tiba masuk seorang wanita bertudung labuh, berpakaian hijau hitam(matching ngan den). Namanya Madam Ajuru. Memang tegas la. Masuk-masuk dah kena tegur. Tak berani den nak melawak ngan dia. Lepaih tu, try gak nak melawak ngan dia. Haha....dilayan bha....sporting gak pensyarah baru ni. Tapi masih tak dapat ganti Pn Munirah...pensyarah kesayangan kami...huhu

Kelas seterusnya di bilik sebelah. Kami ada test ELP. Gila susah...hihi...kejap ja jawab. Dah la tak studi semalam. Busy gila....bulih lulus pun ckup kan???







2 comments:

Ibnu Yunus said...

Salaam. Dien, Madam Ajurun lah. HAHA, OK apa dia; she's my type (maksud saya, my type of preferred lecturer)

Tapi seryes, macam rindu nii dengan dia (gatal tak??)

zudien said...

nasib baik x garang...cuma tegas ja....ko mimang GATAL~~