Sunday, July 24, 2011

Outing

Assalamualaikum...

Semalam, seperti yang dirancang, saya telah pergi ke Sogo bersama Paan(bukan nama real). Ya Allah, punya la ramai di sana. Macam esok nak raya. Mula-mula dah jumpa baju yang berkenan di hati, tapi tak mau beli lagi. Kena cucuk duit dulu. Lepas cucuk duit, baru ja nak ambik baju tu dah ada orang lain ambik. Melepas la sudah~

Susah betul mau beli baju di sogo. Terlalu banyak pilihan sampai tidak tahu nak ambik yang mana. Last2 kami keluar ke Jalan TAR. Makan KFC dlu, pastu baru sambung beli xbleh blah...KFC di sana sangat sempit dan sangat pelik. Macam drive through. Bayar dan order di tempat lain, ambik makanan di tempat lain. Macam menyusahkan ja.

Dipendekkan cerita, Lawatan kami ke sogo berakhir pada jam 5 petang....

1 comment:

NadJoliey said...

mcm tmpat makan baru d TS la tuh..