Saturday, July 16, 2011

At last~

Assalamualaikum...

Akhirnya, hati dah terbuka untuk mengupdate blog. Bukan saja tak mau update, tiada cerita menarik untuk dikongsikan bersama. Minggu ni dah mula sibuk semula. Sebagai ketua kelas 3ppismp sains, saya rasa saya dah mulai suka jawatan tu. Hahaha....tiada la rasa berat macam dulu. Sekarang ni saya sedang menjalankan misi 4KG....misi ini patut dirahsiakan. Hanya lelaki kelas saya yang tahu. Harap-harap berjaya. Semester ni rasa lebih takut sebab nak kena maintain result. Abang epiey kata siapa yang pegang jawatan ni komfem result turun...Haissshhh.....

Assalamualaikum...

4 comments:

NadJoliey said...

4kg? mau tambah berat ka apa..?

zudien said...

xla, mau beli pemberat 4kg~

FarahFoxy said...

makan banyak pn kau ttp susah nak naikkan berat badan~~

zudien said...

Berat aku baru ja naik 1 kilo setelah seminggu aku ubah cara pemakanan...