Tuesday, June 07, 2011

7/6/2011

Assalamualaikum...

Hari ni banyak jugak program. Pada jam 12 saya dan member(dirahsiakan) pergi Sunway Carnivall Mall tapi masih belum rancang mau buat apa. Sampai di parking moto sana kami menyimpat helmet di tempat yang disediakan kerana takut pisang berbuah 2 kali...kenapa takut? kan bagus, leh makan lagi pisang. Hehe...benda tu pun ada orang curi...kebulur sangat ka..

Masuknya kami di sana, seperti selalu, kami akan survey kedai Apple. Bes masuk tempat orang kaya tuh...kih3...kebanyakannya orang Cina ja yang jadi pelanggan....dorang kaya. Lepas tu, kami pi tengok wayang. Xmen First class...

Secara keseluruhannya saya bagi 4.5/5 bintang. Professor X memang cool dan stylo. Nak jadi macam dia. Magneto pun hebat, boleh tarik besi dan sebagainya, dan paling hebat dalam menarik perhatian wanita..hehe
Heroin blue la...macam avatar ja. X cun la...(dengan nada kecewa). Benci gilar sorang mamat india yang dapat seat belakang. Mula-mula masuk dah bising. Ingat nak marah tapi kalau gaduh nanti susah plak. Tiada geng nak gaduh. Dorang lebih ramai. Nasib baiklah auntie sebelah berani tegur. Diam dibuatnya.

Lepas habis kami trus pi jalan-jalan. Saya singgah sebentar di watson. Mau beli syampu ngan minyak rambut ja. Malangnya hanya berjaya mendapatkan minyak rambut. Beg plastik pun x dapat memandangkan Penang mengharamkan penggunaan plastik. Malu la nak pegang minyak rambut tu. Nak mintak plastik, jadi terpaksa menggunakan taktik sulit. Dengan mata yang sayu dan nada kecewa.....trus cashier tu bagi plastik. Hehe...mulalah kawanku perasan. Saya pun turut perasan. "Aku kenyit mata kat kakak tu tadi, trus dapat..."

Kemudian, kami pun pulang...malas nak hurai lagi...sekian...

Assalamualaikum..

3 comments:

NadJoliey said...

Gahahahaaa... Kenyit mata... Berabis ko mengasah bakat mengurat aah...

zudien said...

x buat pun...kalau buat pun sbb nak minx beg plastik ja..

NadJoliey said...

Demi plastik... kalau cantik, bh, apa le?