Monday, May 23, 2011

Plan untuk cuti

Assalamualaikum

InsyaAllah, dalam masa beberapa hari lagi akan bermulanya cuti hujung semester. Berkuatkuasa pada 28 Mei 2011 cuti akan bermula. Tapi saya mungkin akan minta cuti lebih awal iaitu pada hari Jumaat. Hehehe...jangan jeles. Antara program yang akan diisi pada cuti ini ialah :

  1. Menaikkan berat badan 2kg dengan menambahkan jadual makan.
  2. Menyihatkan badan dengan berjogging di stadium sambil mencuci mata...kih3
  3. Menyibukkan diri bermain dengan anak buah.
  4. Menonton beberapa movie dengan kawan(itu pun kalau disponsor)
  5. Menyiapkan tugasan yang diberi oleh Dr Faridah(banyak lagi gambar yang belum dibuat)
  6. Meningkatkan kemahiran fotografi
  7. Menghafaz 1 juzuk Al-Quran kalau boleh(please remind me of this).
  8. Kurangkan mengonline(itu pun sebab terpaksa).
Kesimpulannya bila buka semester baru ni akan ada diri saya yang 'baru' la. Itu ja target saya untuk semester ini.

Assalamualaikum,,

17 comments:

NadJoliey said...

samala.. sy mo try cari Nadiah versi baik.. sy banyak versi, tapi blum jumpa lg versi baik,...

zudien said...

That's okaii...sy rasa sy dah pun jumpa ko versi baik...cuma perlu diperbaik lagi ja...

NadJoliey said...

nope.. x pernah wujud lagi..

zudien said...

Buruk pada ko, baik pada kami. Who knows?

Ibnu Yunus said...

Rupanya selama ini bukan kamu yang jadi kawan saya. :(

zudien said...

Nadiah ada kembar agaknya...

FarahFoxy said...

ak pn tgh cuba memperbaiki diri ini yang banyak x matang

NadJoliey said...

Yassin: indeed.. gabungan beberapa versi itu belum mencukupi..

Dinn: memang ada pun.. Nadzwa nama dia..

Farah: gahahhaha, memperbaiki la sangat.. kadang2 TELAMPAU MATANG ko frust sendiri..

FarahFoxy said...

nadiah: perghhhhhhhhhhhhh..bencinya!!!ahahahhahahaha...benci oo kau...amat2 tepat smua tekaan kau..mmgla..mcm ak marah kau..mcm mau menunjukkan ak matang..tp lama2 ak menyesal akan perbuatan ak..biasalah nadiah..darah muda..hati cepat panas..:P

zudien said...

Nadiah- ceh, nak tengok kembar ko. Adik ko pun ko blom tunjuk sma saya lagi..

NadJoliey said...

farah: ooh.. kedapatann.. sebab 2 la ko selalu marah sy? so., marah org yg lagi tua dr ko buat ko rasa matang?? ganjil..

dinn: itu la adik sy.. lewat keluar beberapa minit ja..

zudien said...

Gemo arr ko!!

NadJoliey said...

apa yg gemonya? kuikuikui

Ibnu Yunus said...

Semua gemo trip slim..

NadJoliey said...

bukan trip.. kami memang 'slim2' pun.. gahahahaha.....!

"tengok la Yassin, lepas ak kurus nanti, ak xkan cair kalau kau ngorat ak" PINJAM ayat neh kejap... :)

Ibnu Yunus said...

PERGH!! Hahaha.. "kalau" bermaksud "mungkin tidak boleh", tahu?

NadJoliey said...

"kalau" juga bermaksud "mungkin akan"
HA-HA-HA!!!!!!!!! HA!