Wednesday, May 25, 2011

Huhu

Assalamualaikum...

Patutla dari tadi tak boleh studi. Memang timing tak kena la. Waktu paper sains 2 pulak la penyakit datang. Patutla dok pening dari tadi. Nak studi apa pun tak boleh. Harap-harap esok pening hilang. Badan masih panas. Harap-harap tidak menjejaskan prestasi masa jawab exam nanti. Waktu tingkatan 4 dulu pun saya demam ketika jawab paper bm. First time dapat B oooo...huhu...susunan muka surat jawapan pun jadi tak betoi. Habis kena marah....

Assalamualaikum..

6 comments:

NadJoliey said...

same here.. tapi setiap kali sy pening, sy minum kopi.. terus ja hilang pening.. bukan menambah2 atau buat2, sy serius..

Ibnu Yunus said...

Betul, betul, betul.. saya pun rasa begini

FarahFoxy said...

sama!!ak pn tgh selsema..time study hingud meleleh je

Ibnu Yunus said...

EWWEW!! *bluekk! Oh, I think that is ma roti canai I ate this morning..* Well done, Farah. Well done.

zudien said...

Alhamdulillah, pagi ni kurang sikit pening...badan pun xdak la panas sangat. I think I can still hold on until tomorrow...

FarahFoxy said...

yassin: hahahahhahaha...kedapatan..mmg la..pakcik roti canai tu hari2 ambil bendalir keluar dr hidung ak utk dijadikan ramuan rahsia roti canai kafe..kalau roti canai tu x sedap namanya dy x letak ramuan rahsia tu..:)

din: bagus..banyakkan minum air masak..kalau kau pengsan time exam meh ak junjung kau ke hukm